top of page

TJÄNSTER

Våra tjänster

P1000372_edited.jpg

Bilservice och reparationer

Allt du behöver - Auktoriserade fullserviceverkstäder!

Våra verkstäder är auktoriserade serviceverkstäder och utför både service & bilreparationer på alla typer i marknaden förekommande märken. Vi är sedan 2009 ackrediterande för ombesiktning och åtgärdar och släcker 2:or från bilprovningen. Sedan 2009 är vi även auktoriserade att fylla, reparera samt utföra service på AC-anläggningar. 

Vi har moderna verkstäder med det senaste i fråga om dataelektronisk utrustning för kontroll och åtgärd av moderna bilar. Vi har utrustning så vi kan analysera alla på marknaden förekommande bilar.

Biltvätt - Dygnet runt!

Vi har nya och moderna biltvättar i både Färjestaden och Mörbylånga där ni kan välja mellan flertalet olika program. Det har aldrig varit så enkelt som det är nu att tvätta hos oss. Tvättarna är öppna dygnets alla timmar. Betalningsmetoder vid tvätt är kort eller Swish. I Färjestaden finns en automattvätt samt ett bås med högtryckstvätt. I Mörbylånga erbjuder vi en automattvätt samt 2st gör-det-själv tvättbås.

Är du företagare?

Då skaffar du enkelt konto där fakturering erbjuds vid tvätt. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi er igång.

P1000390_edited.jpg
P1000456_edited.jpg

Uthyrning - minibussar

På vår anläggning i Färjestaden finns två minibussar för uthyrning. En minibuss rymmer 9 personer. Det finns en lång och en kort modell på buss. Den långa har större bagageutrymme.

Vid bokning av minibuss ta kontakt med Färjestadens kundmottagning 0485-66 49 99. 
Pris 1 000 kr/dygn  

bottom of page